Velkommen til IV Beauty
behandlinger

Ansiktsbehandlinger

Kjemisk peeling -Anti age

Denne behandlingen fjerner de døde hudcellene som med alderen ikke forsvinner like lett av seg selv. En hud som er tørr og ujevn på overflaten, reflekterer mindre lys og får et mer gustent utseende. Fruktsyrer som alfahydroksysyrer (AHA) og polyhydroksysyrer (PHA) har vist seg å være svært effektive mot aldringstegn som rynker, tapt spenst, slapphet, tørr hud og solskader.

Kjemisk peeling -Anti pigment peel

 Anti-pigment er en kjemisk peeling for reduksjon av hyperpigmentering.

Mesoterapi

Mesoterapi er enkelt forklart en vitaminboost for huden. Dette er for deg som ønsker en naturlig hudforbedring med jevnere hudkvalitet og glød. Den jevner ut fine linjer, har god effekt på dehydrert hud. Den virker oppstrammende på slapp hud. Behandlingen tar opp til 20 minutter, er raskt å gjennomføre og smertefri.

Dyprens

Rengjøring, massasje og maske. Tilpasset behovet til huden din.

Gold dyprens ansiktsbehandling

Fjerner urenheter fra hudoverflaten, stimulerer kollagenet som gis til huden din, glød, mykhet og frigjør urenheter i huden.

Behandling for tørr hud

En Exuviance-behandling fjerner skånsomt de døde hudcellene som får huden til å se tørr og gusten ut og som kan gi ubehag. Tørr hud er mer følsom og kan bli irritert og er dessuten ujevn på overflaten og reflekterer mindre lys, slik at den kan se gusten ut.

Behandling mot akne, kviser og hudormer

Alfahydroksysyrer (AHA) eksfolierer huden skånsomt og løser opp «propper» som kan tette porene og forårsake akne. Overskuddsfett reguleres. AHA gjør også forstørrede porer mindre fremtredende og reduserer pigmenteringer forårsaket av bl.a. akne.