Velkommen til IV Beauty
Sjekk ut våre priser

Hudpleie

Kjemisk peeling: Pris, fordeler og behandling for ansiktet

Kjemisk peeling er en populær og effektiv behandlingsmetode for å forbedre hudens utseende og kvalitet. Denne behandlingen brukes ofte til å redusere synligheten av akne arr, pigmentflekker og andre hudproblemer.

I denne artikkelen skal vi utforske kjemisk peeling nærmere, se på priser, behandlingssteder og fordeler ved å velge kjemisk peeling i Oslo.

En kjemisk peeling er en prosedyre der en spesialisert løsning påføres huden for å fjerne de øverste lagene av døde hudceller. Dette resulterer i en fornyelse av huden og fremmer veksten av friskere og sunnere hudceller. Kjemisk peeling kan bidra til å forbedre hudens tekstur, tone, og redusere synligheten av akne arr, pigmentflekker og fine linjer.

Prisen for en kjemisk peeling kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert klinikkens beliggenhet, behandlendes erfaring og omdømme, samt omfanget av behandlingen som kreves.

Det kan være lurt å gjøre litt research og få konsultasjoner fra ulike klinikker for å få en bedre forståelse av prisene og hva som er inkludert i behandlingen.

Dr. Dennis Gross

Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste dermatologer, med doktorgrad fra det prestisjefylte New York University Medical Center. Han er en velkjent forsker på hudkreft og en erfaren biokjemiker med nisjekompetanse innen leveringsystemer. Med sin samlede kompetanse har han utviklet et eget innovativt merke med effektive produkter med fokus pá optimal hudhelse og hudforbedring.
 
Dr. Dennis Gross har også publisert bestselgerboken «Your Future Face» som tar for seg hudaldring sett i et nytt perspektiv.
 
Han har i 30 år drevet klinikk på Manhattan i New York og er en av få gründere som arbeider med egne pasienter til daglig. I USA kalles Dr. Gross for «master of peels» for sine kjente Alpha Beta®-produkter.
 
Dr. Dennis Gross jobber tett pá forbrukerbehov og ny forskning, med alle typer hud og alle aldersgrupper. Han vet hvor avgjorende en riktig formula er for å lykkes med hud i balanse, malet er sunn, frisk hud som ser fantastisk ut.

Dr. Dennis Gross er pioner og idealist innen dermatologi og estetisk medisin, han designer effektive behandlinger og produkter for moderne mennesker som vil se raske resultater.

Hans behandlinger er særlig kjent for å gi svart gode resultater uten nedetid.

I hudpleieserien hans, med både profesjonelle og hjemmepleieprodukter, vil du finne en optimal løsning uavhengig av din alder, hudtype og hudtilstand.
 

Dr. Dennis Gross behandlinger og produkter:


- Bygger på vitenskaplig forskning

- Klinsisk dokumentert

- Ingredienser med farmasoytisk grad av renhet/ medisinsk klassifisert

- Vegan

- Prabenfritt


Våre behandlinger