Velkommen til IV Beauty - Spesialister på skjønnhet

Tear Trough Behandling

Tear Trough-behandling: Reduser søkk og mørke ringer under øynene med fillers og Botox

Mørke ringer og søkk under øynene kan være et vanlig bekymringsområde for mange mennesker. Heldigvis finnes det nå effektive behandlinger som kan redusere synligheten av disse problemene og gi et mer våkent og ungdommelig utseende.

En populær metode er tear trough-behandling, som involverer bruk av fillers eller Botox rundt øynene. I denne artikkelen skal vi utforske tear trough-behandlingen nærmere, se på fordeler og priser, og diskutere ulike behandlingsalternativer.

Tear trough-behandling er en ikke-kirurgisk metode som brukes til å behandle mørke ringer og søkk under øynene. Dette området, kjent som tear trough, kan gi et trett og eldre utseende.

Behandlingen innebærer vanligvis bruk av fillers eller Botox for å jevne ut området og gi en jevnere overgang mellom underøyeområdet og kinnene.

Filler-behandlingen innebærer injeksjon av en gelignende substans som fyller ut området og gir volum, mens Botox kan brukes til å avslappe muskler og redusere synligheten av rynker.

Fillers under øynene er en vanlig metode som brukes i tear trough-behandling. Fillers basert på hyaluronsyre brukes ofte, da de kan gi fuktighet og volum til området under øynene.

Injisering av fillers kan bidra til å redusere søkk og jevne ut hudens overflate, noe som gir et mer oppfrisket utseende. Botox kan også brukes rundt øynene for å redusere synligheten av rynker og gi et glattere utseende.

En av fordelene med tear trough-behandlingen er at den gir umiddelbare resultater. Etter en behandling kan du forvente å se en reduksjon i mørke ringer, søkk og rynker rundt øynene.

Filler-behandling under øynene: Jevn ut huden og reduser synligheten av søkk og mørke ringer

Resultatene kan vare i flere måneder, avhengig av typen filler eller Botox som blir brukt, samt individuelle faktorer som metabolisme og livsstil. Flere behandlinger kan være nødvendig for å opprettholde resultatene over tid.

Når det gjelder tear trough-behandling i Oslo, er det flere klinikker og estetiske sentre som tilbyr denne behandlingen. Prisene kan variere avhengig av faktorer som klinikkens beliggenhet, behandlendes erfaring og omdømme, samt mengden filler eller Botox som blir brukt.

Det kan være lurt å konsultere med ulike klinikker for å få en bedre forståelse av prisene og hva som er inkludert i behandlingen.

Fjerne mørke ringer under øynene er en annen bekymring som mange har, spesielt når det kommer til utseendet på øyeområdet. Tear trough-behandlingen kan også bidra til å redusere synligheten av mørke ringer.

Ved å fylle ut hulrommene og jevne ut huden, kan behandlingen gi en mer jevn og lysere hudfarge rundt øynene.

Det er viktig å merke seg at tear trough-behandlingen bør utføres av en kvalifisert og erfaren behandler for å sikre et trygt og vellykket resultat.


Under en konsultasjon vil behandleren evaluere dine behov og mål, samt diskutere eventuelle risikoer eller bivirkninger som kan være forbundet med behandlingen. Det er også viktig å følge alle etterbehandlingsinstruksjoner og kontakte behandleren hvis du opplever uvanlige reaksjoner eller komplikasjoner.

Botox-behandling rundt øynene: Reduser rynker og gi et forfrisket utseende

Oppsummert er tear trough-behandlingen en effektiv metode for å redusere mørke ringer og søkk under øynene. Både fillers og Botox kan brukes i behandlingen, avhengig av dine spesifikke behov og mål.

Prisene for behandlingen kan variere, så det er viktig å undersøke forskjellige klinikker og få konsultasjoner for å finne en erfaren behandler og en pris som passer ditt budsjett.

Med tear trough-behandlingen kan du få et mer våkent og ungdommelig utseende og gjenopprette selvtilliten i ditt utseende.

Scroll to Top