Velkommen til IV Beauty

 Ofte Stilte Spørsmål

Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks.

Vi bruker kun Hot Wax fordi det er mye mer behagelig enn stripevoks på brasiliansk og bikinilinjen. I teorien er Hot Wax mer egnet for brasiliansk voks/bikini voks ettersom varmen åpner hårsekken og lar håret gli ut, noe som gjør behandlingen mindre smertefull.

For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere.

Dette avhenger av hva du  vokser, og hvor mye hår som er tilstede. En avtale kan ta fra ca. 10-20 minutter (brasiliansk) til en time eller mer (flere områder).

Hvis man har menstruasjon når man skal vokse seg bruker man bare tampong. I denne perioden kan de fleste kvinner bli litt mer følsomme som igjen kan gjøre voksing litt mer ubehagelig

Regelmessig voksing er viktig. For mange er det hver 4-6 uke. Huden blir mindre følsom og håret blir finere hvis det vokses hver fjerde uke.

Voksing er ikke en avansert spa-behandling, det er en pleieprosedyre, som et hårklipp. Prisene våre samsvarer med en tjeneste du planlegger å motta hver måned eller så. Vi har aldri betraktet dette som en luksustjeneste som får deg til å betale for mye for voksingen, og vi vil heller ikke at du skal gå glipp av det som får deg til å føle deg bra. Vi vil at alle skal kunne nyte en glatt silkeaktig voks som en del av kuren din for å ta vare på deg.

Har du et spørsmål?

Kontakt oss når som helst