Velkommen til IV Beauty
behandlinger

Voksing

Hva er voksing?

Voksing er prosessen med hårfjerning, vi bruker perlevoks for å effektivt fjerne håret fra roten. Hos IV Beauty bruker vi kun de beste produktene som er spesielt formulert for å forhindre hudirritasjon på reaktiv hud. Vi bruker voks som er formulert for sensitiv hud og sart hud. Voksen som brukes på IV Beauty  er helt naturlig, naturlig antioksidant, utmerket mykgjørende og flott for alle hudtyper. Huden er preppet med en Pre-Wax Cleanser for å beskytte huden mot voksen, etter at voksprosessen er fullført bruker vi en ettervoksing olje som lindrer, beroliger og fjerner voksrester. Håret må være minst 0,5 cm for å sikre riktig fjerning av hår. Trimming anbefales ikke.

Hva er fordelen?

Glatt og jevn hud. En av de beste fordelene med voksing er at huden din vil føles glatt og jevn. Ved voksing fjerner du ikke bare uønsket hår – du vokser også bort eventuelle tørre og døde hudceller i prosessen.

Ingen kutt. Med voksing er du ikke utsatt for kutt eller hakk som kan gi deg arr etter barbering.

Stubbfri hud – Voksing fjerner uønsket hår helt fra røttene. Barbering, på den annen side, resulterer ofte i skjeggstubber, slik at huden din føles grov og slitende.

Irritasjons- og allergifri. Det er minimalt med kjemikalier involvert i voksingsprosessen, så sjelden forårsaker voksing hudirritasjon eller allergi.

Sakte gjenvekst av hår. Etter voksing er gjenveksten av håret veldig sakte, og tar ofte 4 til 6 uker. I tillegg sier mange at de har funnet håret finere etter gjenveksten.

Før- og ettervokspleie

 • Eksfolier før voksing
  2-3 dager i forveien, pusse forsiktig bort tørr hud med en kroppsskrubb eller polish. Dette vil bidra til å gi voksen et godt grep på håret, og ikke huden din. Ved å tilsette vår MIRAVEDA ALMOND SCRUBS 250 i din pre-voks-rutine vil du polere bort tørr hud og la den føles myk og næret.

 • Pleie etter voks
  Hold deg til 48-timersregelen
  Du må holde kroppen ren og tørre de første 48 timene etter voksing, og unngå alt som kan irritere den sarte huden din. Listen inkluderer peeling, sterkt sollys, badstuer, syntetiske klær og dampende, varme bad.

 • Eksfolier etter voksing
  Hvis du lurer på om du skal eksfoliere før eller etter voksen, kan du gjøre begge deler – men etter voksing er peeling et must 3 dager etter voksing. To eller tre ganger i uken vil være nok til å hjelpe deg med å unngå inngrodde hår og ujevnheter som kan komme med gjenvekst.
  – bare ikke glem 48-timersregelen.